Atria Scandinavia har med hjälp av Remco upphandlat telefonitjänster för Sverige. Förutom fast och mobil telefoni, omfattade det också funktioner för telefonist, konsumentkontakt och Servicedesk. Företagets olika funktioner involverades genom intervjuer som sedan tillsammans med andra krav på förbättringar låg till grund till kravspecifikation. Resultatet blev ett nytt avtal som ger betydligt lägre kostnad och samtidigt svarar upp till nya och bättre krav på lösning och funktionalitet.

Björn Widegren som är Ekonomi- och IT Direktör för Atria Scandinavia säger; ”Vi är mycket nöjda med Remcos insats som gav ett resultat som blev bättre än vi förväntat”.

Atria Scandinavia är ett av Sveriges ledande livsmedelsföretag med produktion av förädlade kött- och charkprodukter, delikatesser och måltidslösningar. Atria arbetar med välkända varumärken som Lithells, Sibylla, Pastejköket, Lönneberga och Ridderheims. Atria Scandinavia ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Abp med runt 4 700 anställda och en omsättning på 1 426 miljoner euro.